Herman Smit & Zoon BV

Stokvis voor uw hond...voor de afwisseling en gezond

Wat is hondenstokvis?
Hondenstokvis is vers gevangen vis die in de buitenlucht wordt gedroogd door de Noorse zon. Door deze luchtdroging wordt het vocht aan de vis onttrokken. Alleen de waardevolle bestanddelen blijven, in geconcentreerde vorm, behouden. De vis wordt nu in handige stukjes gezaagd en geschikt gemaakt voor consumptie. Dit hoogwaardige kwaliteitsproduct is licht verteerbaar en kan zowel als bijvoeding of als hoofdmaaltijd worden gegeven.

Hondestokvis in stukjes gezaagd

Voedzaam krachtvoer
De voedingswaarde van hondenstokvis is bijzonder groot. 1 kg hondenstokvis komt overeen met 5 kg verse vis. Als hoofdmaaltijd voert u uw hond 1/5 deel van wat u normaal aan vis of vlees voert. Laat hem daarbij zoveel water drinken als hij lust. Eventueel kan bruinbrood de maaltijd compleet maken. Hierdoor ontstaat een goede en gezonde maagvulling zonder dat de maag overbelast wordt.

Uw hond smult ervan
Ja, uw hond zal hondenstokvis lekker vinden en hij kan er heerlijk op knagen...dat doet uw hond van nature graag. Geef hem als bijvoeding 's morgens en 's avonds een stukje stokvis, hij is u er dankbaar voor.

'n Glanzende vacht
Reeds na enige dagen ziet u resultaat van dit voedsel. De vacht wordt zichtbaar zachter en gladder, uw hond is levendiger en straalt vitaliteit uit. Probeer het vandaag nog.

Houdbaarheid
Hondenstokvis is lang houdbaar als het koel en droog bewaard wordt (bijvoorbeeld in een afgesloten trommel of emmer).

Ook voor puppies
Juist voor jonge honden is een goede voeding belangrijk. Puppies, zo uit een nest moeten gelijk aan krachtig en gezond voer gewend raken. Ook helpt een het een sterk gebit te krijgen. Geef ze daarom geregeld een stukje hondenstokvis.

Hondenstokvis bevat:
eiwitten (71,3%), water (17,1%), vetgehalte (1,7%), zout (0,8 %), kalk (2,3%), fosfor (3,4%), jodium (1,2 mg per 100 gram), ijzer (2,7 mg per 100 gram), calorieën (340), vitaminen (B complex).

Opstuurprijzen (bij vooruitbetaling):
29
,00 ca. 1 kg


59 ,50 ca. 2½ kg


112 ,50 ca. 5 kg


210 ,00 ca. 10 kg


  • Bij prijswijzigingen behouden wij ons het recht voor bij stijging in verhouding minder en bij daling in verhouding meer stokvis te sturen.
  • Op verzoek kunnen wij bovenstaande gewichten ook als hele vissen leveren.
  • Deze prijzen zijn incl. BTW en verzendkosten in Nederland en gelden indien besteld met een overschrijving op onze bankrekening: IBAN: NL15INGB0000011293 BIC / SWIFT: INGBNL2A, t.n.v. Herman Smit & Zoon BV te Rotterdam, met vermelding van naam, adres e.d.
  • Zendingen onder rembours zijn € 7,50 duurder.
  • Bestellingen worden uitsluitend aanvaard onder onze algemene voorwaarden.

Terug naar home

Herman Smit & Zoon BV

Schulpplein 7, 3087 NA Rotterdam, Holland, tel. +31(0)10-429 53 39, fax. +31(0)10-429 53 32
E-mail: herman@smitstokvis.nl